Dag 1 & 2
Door: meryaminmarokko
Blijf op de hoogte en volg Meryam
05 September 2010 | Marokko, Kenitra
Hallotjes!
Zo ja daar zit je dan ineens in 30 graden! Joeppieee!!
Duussss zal ik jullie maar eens vertellen wat ik tot nu toe heb meegemaakt in Marokko?
Houd je vast HELEMAAL NIETS BIJZONDERS!
De reis hier heen was vermoeiend en zwaar... Het viel me zwaar om afscheid te nemen van mijn mama, broertje, zusje en ook me vriendinnetjes en vriendjes. Het haakte er ineens in bij mij je gaat 5 maanden weg en ziet ze niet...! Kan niet zomaar ff langs wippen!!
Eenmaal in het vliegtuig moeste nog een aantal mensen me overhalen om alsnog te gaan want wou heel graag het vliegtuig uitstappen. Nadat ik deze mensen heb gesproken wist ik zeker ik moest gaan ik moest weten hoe het in Marokko er aan toe gaat!
Eenmaal aangekomen in Casablanca kon ik lekker makkelijk doorlopen geen gezeik geen geruzie en vooral geen drukte... Ja wat verwacht je als je landt om 4.25u in de ochtend!
Heb de trein gepakt vanuit casablanca naar Kenitra... Eerlijk waar ik ben heel blij met de NS...maar de ONCF ( De Marokkaanse Spoorwegen) is ook niet slecht! (Gelukkig maar moet er 5 maanden mee!)
Eenmaal thuis alweer 9uur sochtends was het ff bij kletsen met tante en nicht en hopakee! Bedje opgezocht! Heerlijk geslapen tot 3u smiddags...!
Ik ben naar de HAMAM geweest.. Echt een aanrader voor iedereen die vermoeid is! Eenmaal terug thuis weer geslapen! Ff wat gegeten en weer lekker geslapen!
Vandaag 5 september heerlijk weer bijgekomen.
Lekker gedoucht en door Kenitra gelopen... Jongens jongens wat is het toch mooi geworden hier! :D Mijn stadj!
Heb even gebuurt bij opa en tante en een oom van me...!
Nu zit ik weer lekker op de bank te genieten van lekker niets doen!
Morgen begint het echt werk! DAG 1 bij de ambassade!
zoals jullie zien vriendjes, vriendinnetjes, familie, ex collegas schrijf ik lekker veel... zodat ik het compenseer als ik een dagje niet schrijf hahah!
Wens jullie heel veel succes met werk school of gewoon niets doen en ik laat zeker vaak van me horen!
Mis jullie al hoor...!
Heel veel groetjes van mij uit het zonnige Marokko!
Zo ja daar zit je dan ineens in 30 graden! Joeppieee!!
Houd je vast HELEMAAL NIETS BIJZONDERS!
Vandaag 5 september heerlijk weer bijgekomen.
Heb even gebuurt bij opa en tante en een oom van me...!
Nu zit ik weer lekker op de bank te genieten van lekker niets doen!
Morgen begint het echt werk! DAG 1 bij de ambassade!
Mis jullie al hoor...!
Heel veel groetjes van mij uit het zonnige Marokko!
09 September 2010 - 11:35
Marly Bijnen:
Heeey Meryam!!
Leuk om te lezen dat je het tot nu toe naar je zin hebt in Marokko!!
Heel veel succes met je stage daar!!
Liefs,
Marly -
21 September 2010 - 12:20
Hakim Hater:
ja leuk..kom nu maar weer terug hahaha