Marrakech... Here I Come Sick & Ill! - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu Marrakech... Here I Come Sick & Ill! - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu

Marrakech... Here I Come Sick & Ill!

Door: meryaminmarokko

Blijf op de hoogte en volg Meryam

30 December 2010 | Marokko, Rabat

Vandaag voel ik me wel oke… we hebben eindelijk een paar keer doorgeslapen….
Bouch en Sena zijn al vroeg wakker maar niet heus ahahah we worden allemaal een beetje laat wakker. Verhuizen de spullen en pakke onze spulletjes voor marrakech en gaan lekker naar marrakech… Ja ben nog ziek en ik doe het gewoon! Waarom niet!

Op station aangekomen zijn er geen 1e klas plekken meer en bouch wil niet mee… Ik kijk bouch aan en zeg sorry maar ik ga niet 2 uur wachten op de volgende trein! Bouch begrijpt het en gaat toch mee.. in de 2e klas!
In de trein hebben we het best gezellig er wordt nog gegeten… Wat we gekocht hadden op station. We drinken ook nog wat…luisteren lekker muziek en praten lekker hahaha!
Om een uur of half 7 komen we dan eindelijk aan op station Marrakech! Poef wat is het donker al… maar oh zo mooi!
Margot smste me al dat ze in het IBIS hotel zitten… Grappig dat ik dat het eerste zie! Ik bedenk me eerst naar het hotel te gaan en daarna margot te ontmoeten! Moet dat kind toch echt zien VANAVOND nog!
In het hotel aangekomen verwachtte we uber luxe… Jammer genoeg was dat niet zo… ! Service was al slecht en als je mij boos wil hebben is het de services! Oef boven aangekomen zijn er maar 2 bedden te vinden in plaats van 3… oke ff receptie bellen ik krijg te horen dat het 3e bed eraan komt. Ik bel meteen Margot op… Jeppie zij komt mijn kant op en dan praten we wel ff lekker.
Margot belt op om te melden dat ze beneden bij de receptie zit… zo raar om Margot te spreken!! Laat staan zien zo!}

Eenmaal beneden is het veel knuffelen en heel veel kusjes!!!! Margot Margot Margot… Oeps aaah Jasper jou heb ik ook gemist hoor hahahaha!! Neeh heb die jongen nog gewoon life geknuffeld!
Het was meteen blab la blab la bla blab la blab la blab la totdat jasper er gek van werd hahahah!
Bouch en sen waren nog boven in de kamer… Ik vertel Margot en Jasper dat we wat gaan eten en of ze zin hebben mee te gaan. We gaan uit eten bij de KFC hahaha! Gewoon ff lekker relax chille bille! Het is best koud en na het eten besluiten we nog ff naar het grote plein jama el fna te gaan.
Sena is erg moe waardoor ze niet mee wilt en Bouch blijft bij sen… sen is een bangertje hahahaha :P

We lopen eerst naar het hotel zodat ik mijn medicijnen kan drinken en me jas kan pakken.
Margot en Jasper stappen met mij de taxi in richting het plein… Ik vertel een beetje over de stad en laat ze dingetjes zien. Ik vind het nog steeds raar om ze hier te hebben bij me.
om half 11 gaan we terug ik rijd met de taxi eerst richting hun hotel en daarna richting het mijne als ik binnenkom wil echt meteen slapen de meiden willen heel graag uit maar ik trek het echt niet… Me hoofd staat op knappen! Oh shit ik voel me echt beroerd… nog beroerder dan eerst… De meiden vinden het maar een beetje eng dat ik me zo ziek voel. Ik vertel de meiden dat ik niets heb en dat ze gewoon uit kunnen gaan…!
Nadat zij weg waren heb ik zeker weten lopen ijlen voor het leven! Het was echt een drama avond! Ik voelde me zo kut en zo ziek. Fucking hell ben je in Marrakech en dan word je ziek!
Wat een leven…wat een geluk!