Marrakech Day 2/ Birthday Mammaaaaa!!! - Reisverslag uit Marrakesh, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu Marrakech Day 2/ Birthday Mammaaaaa!!! - Reisverslag uit Marrakesh, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu

Marrakech Day 2/ Birthday Mammaaaaa!!!

Door: meryaminmarokko

Blijf op de hoogte en volg Meryam

31 December 2010 | Marokko, Marrakesh

Ik kan me nog iets vaags herinneren van gisteren. De meiden waren denk ik rond 6 uur binnen… of later ik weet het niet meer… Nu ik wakker ben wil ik alleen maar water drinken.
en wat eten.

Ik loop naar beneden haal eerst wat beltegoed want mijn mama is jarig! ALLEREERSTE jaar dat ik er niet bij ben met er verjaardag…. Oef… wou zo graag bij er zijn nu gewoon de rituelen haar sochtends vroeg wakker maken met een bakje koffie… stiekem dingen voor haar organiseren zonder dat ze het door heeft! Haar kadootjes pas de laatste dag halen en dan verstoppen of bij iemand droppen want mams ruimt altijd ineens mijn kamer op… Week voor dat ze jarig is ELKE DAG! Jaaaa ze is lief ik weet maar ze wil ook weten of er kadootjes voor er verstopt zijn… Zie je hoe stiekem mijn mams is… Mis die dingetjes vandaag heel erg…
Onderweg terug naar het hotel bel ik haar… bij binnekomst hotel ontbijt ik wat en ga ff aan het zwembad liggen. Rond een uur of half 11 loop ik naar boven… De meiden liggen nog steeds KO. Ik besluit te douchen en lekker relax te gaan rondslenteren door Marrakech.

ik neem de camera van sen mee want mijn telefoon is nog steeds stuk!!! Ik loop relax wat rond relax loop ik richting het station en vandaar uit loop richting het centrum… Kijk ff wat rond in de winkels.. Shoppen lukt me nog steeds niet en al helemaal niet zonder mams! Wat een klote zooi! Ag ja dan maar ff wat drinken in een cafeetje… ten minste dat dacht ik! Ik zat een half uur lang te wachten toen kwam er eindelijk iemand en daarna was die gene zeker weer voor een half uur foetsie! Nou ja uhm dan niet he heb ik een half uur lekker in de zon gezeten! Gratis hahaha ben ik nog een Nederlandse of niet?!
Ik scoor nog wel een nieuwe zonnebril en nieuwe oorbellen.
ik pak de taxi richting jama el fna en loop ff over de markt heen… voel me nu echt een toerist voor het leven haha! Loop op mijn vel gele birkenstocks wit blousje en een zwarte 3 kwarts broek… Gewoon heel relax oh ja en me nieuwe zonnebril op! Ik kan lekker iedereen aanstaren zonder dat ze het door hebben haha!
Bel mama nog een keer op en vraag of ze zeker weet niets te willen hebben! Mams wil een of andere kruid hebben… die scoor ik en bedenk me ineens shit had met Margot en Jasper afgesproken om half 3! Als ik ze bel zitten ze te relaxen aan het zwembad gelukkig maar!!! Ik beloof ze als ik klaar ben meteen te komen.
In het hotel aangekomen zijn de meiden al wakker ze gaan straks pas wat eten ik geef aan dat ik naar Margot en Jasper ga naar het hotel en daar wat eet.
Het hotel van Margot en Jasper is een stukje verder op… dus ff lekker lopen er heen daar aangekomen eten we wat en loop ik ff mee naar de kamer want Margot heeft dropjes mee!!!! Is ze niet super lief voor me!
Margot voelt zich net als ik niet zo lekker en we beloven elkaar morgen elkaar te zien… en dat we niet weg gaan.
In het hotel aangekomen ga ik meteen op bed liggen… voel me weer niet lekker… Gaat dit nouw elke avond gebeuren? Oef i hope not…
Ag ja bij deze wens ik iedereen een hele fijne jaarwisseling toe. Moge alle wensjes en WENSEN uitkomen. Moge 2011 een jaar met veel vruchten aan de boom worden!
Mensjes… Happy New Year! Feest met mate ik lig gewoon om half 9 te tukken dit jaar :S!
Kusjes!