ex-verstandskiezen plek pijn...Al Hoceima - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu ex-verstandskiezen plek pijn...Al Hoceima - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu

ex-verstandskiezen plek pijn...Al Hoceima

Door: meryaminmarokko

Blijf op de hoogte en volg Meryam

24 September 2010 | Marokko, Kenitra

Ey stelletje Nederlands,

Hoe is het? Gaat het goed met iedereen? Jullie pa’s, ma’s, broer(tje)(s), zus(je)(sen), ja ook jullie honden en katten!

Met mij gaat het goed hoor! Ik ben nog steeds lekker druk met stage! Loop nu zelfs 5 dagen in de week stage… Kan ik een week vrij nemen! Dus of ik het druk heb JA HEEL DRUK! Maar geniet er wel van.
Mijn ex-verstandskiezen plek pijn (weet ook niet hoe ik het anders moet noemen) is nog steeds niet verholpen zal vanmiddag eens gaan kijken wat de tandarts nu weer te zeggen heeft.

Het weer is hier al wat afgenomen qua tempratuur, maar voor mij als ‘’buitenlander’’ is het nog heerlijk! Ik loop nog wel ff in me korte shirt!

De hele week heb ik vooral in de trein gezeten van Kenitra naar Rabat en van Rabat naar Kenitra. Natuurlijk ook op de Nederlandse Ambassade.

Op de Ambassade was het deze week best veelzijdig.
Ik had een keer een hele hele hele oude klant… Dacht serieus die valt hier dood neer :S Zo erg was het dus… het was wel leuk en ook erg aan de andere kant. De oude man kwam van ver om te kijken of hij zijn AOW kon krijgen.
Je krijgt ook mensen hier die gewoon gezellig langs komen om een praatje te maken. Deze man draagt de naam van mijn Lihoedija hahaha! Geweldig, hij vraagt al zelfs naar me aan de telefoon.
Mensen die van het platteland komen zijn voor mij nog best eng. Dit gevoel is deze week dan ook bevestigd. Deze man had helemaal niks te maken met de Nederlandse staat… Moet je nagaan en dan komt ie hier een hele heisa trappen… Ag hij staat op de zwarte lijst nu haha!

Voor de rest heb ik niet echt veel bijzondere dingen mee gemaakt op de Ambassade. De collega’s zijn nog steeds erg leuk en behulpzaam. Ik vraag ze de oren van het hoofd!
Volgende week zal ik een week in Al Hoceima zijn. Ik ga dan echt proberen elke dag te schrijven!!! Al Hoceima is voor mij onbekend terrein… Dus ja Nederland ik ga de bergen in duiken :p We (2 collega’s en ik) gaan daar onderzoeken plegen. Best spannend hoor me toch verhalen af en toe hahaha! De ene die zo zijn mond voorbij praat en de andere die met de vuisten gaat dreigen. Wie weet kom ik met een blauw oog, kale plek of een gebroke neus terug hahaha!

Hopelijk kom ik heelhuids terug!

Hele dikke knuffel en voor sommige speciale personen een kus!
Meryam

Meryam Itta:

Niet lezen dan!

• 28 September 2010 - 17:18

Je Spanjaard:

Nou ik weet wel wie die ene is met de vuisten....alhoewel je praat ook je mond voorbij hahahahah
    dikke kusss