Rabat met de meide!
Door: meryaminmarokko
Blijf op de hoogte en volg Meryam
19 November 2010 | Marokko, Rabat
De dag begint aardig vroeg voor een vrije dag…. ! Half 10 zitten de meiden al in hun koffers te graaien… Ik krijg te horen dat mijn mama, broertje en susje heel lief zijn geweest voor me…en sinterklaas ook!!!
Ik dacht kom maar op… Ik ga zitten en daar begint het…. Bonbons, toffia, maoam, dropjes, fruitdrop, engelse drop, roze koekjes, oreo’s, Merci en EEN FUCKING SENSOOOOOO!!!!! FUCKING IK HEB MIJN EIGEN SENSEOOOO NA 3 MAANDEN GEEN SENSOOO ZIJN WE DAN EINDELIJK WEER BIJ ELKAAR!!!!
AAHHAHAHAHAHAHAHA Meryam en Sensoooooo!!! Woowwww … Ja sorry ik ren meteen naar de keuken en zet een kopje sensoo… Welke smaak wil je? JAAA mijn mama heeft zelfs aan de smaken gedacht! Dark, Extra Dark, Mokka…. Nee nee sorry ik neem het terug niemand krijgt wat ik ga echt kapot gierig doen met mijn sensoo!!! Ik kan gewoon niet geloven… en ik was jaloers op mijn stagebegeleider met zijn senso… Het aller-leukste is dat ik de betere versie heb hahaha LEKKER VOOR JE!!! NE NE NE NE NE NE NENE NE Oke sorry ik houd op over mijn senso…. Hij issss zooo fucking seeexxxxyyyyyy gewoon echt uber… De eesrste senso is meteeeeennnn gezet!!! KOFFFIIIEEEE!!!!! Ik houd op!!!
Kortom ben kapot goed verwend door mijn mama broertje en zusje! Oh ja… mijn uber mooie felle gele birkenstocks zijn eindelijk in felbegeerd marokko! ( kan niet op tegen mijn sensooo!!!)
Keee meiden hop hop douche omklede of wat dan ook we gaan Rabat in duike!!!
We douche kleden ons om en rekken ons goed uit en begroeten de dag dan eindelijk om 12 uur!
We gaan eerst naar mijn hangplekkie! Daar ontbijten we stevig :p hahahahah Wat je ontbijt noemt maar oke!
Daarna gaan we naar Chella… Dit heb ik al gezien en als je je goed herinnert heb ik jullie al hierover verteld… Weet je nog oud groot kasteel en binnen allemaal ruïnes van de Romeinen… Jawel he…!! :P (Te lui om er nog een keer over te tikke!)
De meiden hebben het er leuk hahah waar we maar kunnen klimmen… Klimmen we hahahahah…overal wordt er wel gefluit naar ons door de beveiliger die er rondloopt en dan staat ie te zwaaien met zijn handen en zijn vinger hahahah!!! Omdat het vrijdag is is het gratis voor de Marokkaanse bevolking…. Het is er dus aardig druk… maar ja het is lekker weer wat wil je dan nog meer… We lopen er een uur of 2… Nadat we dit allemaal hebben gezien rijden we richting el Hassan.
Bij el hassan…rijdt onze Koning Mo de 6e net weg…! Shit had die vent zo de hand willen schudden ULG! Dus ja bij El Hassan zijn de eerdere koningen begraven. En staat er ook een moskee….
Hier hebben we lekker gekeken en heel chill gedaan… ff gewoon een chill dagje…!
Na el Hassan gaan we opzoek naar iets te eten… In marokko moet dit niet moeilijk zijn denken jullie nu… Op elke hoek is wel een restaurant te vinden of gewoon wat te eten! Nouw nu met offerfeest is het echt een ramp iets te eten te vinden!!! Alles is dicht! Laat ik het zo zeggen NOG STEEDS DICHT!!!! Nouwww uhm dan gaan we een stukje met de taxi weer en dan eten we daar wel.
eindelijk bij el kamra aan gekomen zijn er genoeg restaurants open!! :D:D Foodd!!!!!!!
We duiken een restaurantje in waar we kip kunnen eten! Ik zeg niets verder over deze kip behalve RIP! & de fotos volgen!
Met de taxi rijden we nog langs de grote deur in Rabat (Ja sorry ben de naam ff kwijt!!) We lopen er ff rond… En pakken de taxi naar huis…!
Eenmaal thuis zitten we nog heel ff wat na te praten en ruimen we onze tassen op want morgen is Meknes en zondag Fes!!!!!
Soooo peaceeeee out!!! Ik ga lekker slapen morgen vroeg op!!!!
Keee meiden hop hop douche omklede of wat dan ook we gaan Rabat in duike!!!
Hier hebben we lekker gekeken en heel chill gedaan… ff gewoon een chill dagje…!
Soooo peaceeeee out!!! Ik ga lekker slapen morgen vroeg op!!!!
23 December 2010 - 12:44
Renske Stap:
Nou de Birkenstocks zijn ook in Suriname ontdekt, en vooral die met enorm veel bling bling en in alle kleuren en modellen van de laatste mode! Maar wel met een EURO- prijs! Echt belachelijk, dus alleen voor de rich en famous!