Huisfeestje op zn Nederlands! - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu Huisfeestje op zn Nederlands! - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu

Huisfeestje op zn Nederlands!

Door: meryaminmarokko

Blijf op de hoogte en volg Meryam

17 December 2010 | Marokko, Rabat

Na een een hele week weer op kantoor te hebben gezeten en het oh zo heerlijk druk te hebben gehad neem ik vrijdag lekker vrij!

slaap voor de verandering heerlijk uit tot een uur of 12 en ruim een beetje op en doe de was...bij hand! Heerlijk zo op zn Marokkaans!

Als ik bij het NIMAR langs loop in de middag zie ik allemaal Nederlandse studenten lopen van het HvA... Uhm hoe klein is de wereld?!
we maken een praatje en krijg te horen dat er vanavond een huisfeestje is omdat ze morgen al vertrekken! Sjonge hoe bedoel je we houden het kort en krachtig!

Ik ga terug naar huis en pak me slaap spulletjes in want ja ik weet nu al dat het niet om 12 uur is afgelopen hahah! Het is echt op zn Nederlands!
Om 7uur kom ik er aan en er is nog niemand... was wel prettig kon ik de andere 2 nog ff spreken en een beetje leren kennen. Ze gaan nog ff de medina in om wat dingetjes te kopen en ik kon dan ff lekker gebruik maken van de wifi. Ff met mama gekletst.

Als er wordt gebeld...vraag ik me af doe ik wel of niet open. Ik besluit toch open te doen en er komt een meisje binnen. zij zit ook op het HvA als ik er vraag welke. Blijkt ze bij mij op school te zitten... Ja hoor! We hebbe elkaar nooit ontmoet in Amsterdam, maar hier in Rabat ontmoeten we elkaar!

We praten gezellig en pak wat drop uit me tas... hoe Nederlandse wil je het hebben? Als ik mijn mams niet had... Had ik nu geen drop hahaha!

Om half 9 begint het storm te lopen in het huis...! alle mensjes bij elkaar... Alle Nederlanders die morgen al gaan vertrekken bij elkaar!

De hele avond hebben we het heel erg gezellig gehad... Facebook/hyves helemaal weer vol gepropt me telefoon vol gepropt met telefoonnummers hahah!

Oh ja ons feestje eindigde om 6 uur hahah!

Jammer dat iedereen al morgen weer vertrekt!

Thx peepz voor de housewarming hahaha!

Kusj

• 03 Februari 2011 - 20:29

Souhaila:

Hallo meid,

Ik heb nog niet al je verslagen gelezen en ik ben nu al jaloers op jou!! Ik ben ook meteen stiekem naar jou leeftijd wezen kijken en ik zag dat je pas 22 jaar bent. Echt top! kan ik er nou vanuit gaan dat je alleen naar marokko bent gegaan om stage te lopen? Zo ja, ik vraag me echt af hoe je het daar beleeft hebt. Ook vraag ik me af hoe je dit geregeld hebt. Nogmaals, je hebt dit vast misschien ergens in je verslagjes staan alleen ben ik het nog niet tegengekomen hahaha

Ps. Ik zou namelijk ook heel graag stage willen lopen in Marokko, vandaar dat ik jou nu aan het stalken ben.

Gr. Souhaila