Meide onderling
Door: meryaminmarokko
Blijf op de hoogte en volg Meryam
22 December 2010 | Marokko, Rabat
Als ik klaar ben met stage. Heb ik een date... Ja ik heb een date... met Bouc!
we gaan lekker wat drinken in Rabat en misschien ook wel wat eten want honger heb ik best wel na zo een hele dag werken!
We eten en drinken wat bij het cafeetje naast 7art bioscoop. altijd gezellig en lekker buiten... Want dat kan je nu niet in Nederland.
we zitten wat te kletsen totdat we op het idee komen om met zn alle richting Marrakech te gaan met nieuwjaar! Want ja daar kennen ze nieuwjaar beter dan hier in rabat en het is ff lekker om er ff tussen uit te zijn!
We gaan de andere op de hoogte stellen of weet je wat wij doen het gewoon! we gaan naar Marrakech met nieuwjaar!!
Uiteindelijk wordt het vooral een girl talk thing... Heerlijk Nederlands lullen zonder dat iemand je begrijpt! hahahah!
Na wat borrelen gaan we toch om half 9 naar huis... Het begint al een beetje koud te worden...!
Thuis aangekomen duik ik nog ff achter de laptop tik ik wat...zoals dit verhaaltje en ga ik toch weer lekker slapen...want morgen word ik gewoon weer om 8 uur verwacht op de Ambassade!
Tot snel mensjes!
Tot snel mensjes!