Hamam en opa - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu Hamam en opa - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu

Hamam en opa

Door: meryaminmarokko

Blijf op de hoogte en volg Meryam

26 September 2010 | Marokko, Kenitra

Vandaag ben ik weer om half 7 wakker.. Maar ja dit wou ik zelf! Heerlijk naar el hamam (badhuis) Al het vuil van Meknes eraf!
Me nicht Meryam zou meegaan… Maar hahhaha ze was KO! Ik zei voel je je niet lekker ben je ziek? Neeh neeh geen zin om op te staan.

Jammie heb in het warmste deel gezeten van de Hamam. Een vrouwtje gevraagd om me te scrubben… Heerlijk! Echt dit is wat ik zal missen als ik weg ben uit Marokko. Gewoon dat je je toiletspullen pakt en naar de Hamam gaat! Ag ik ga er nu volledig van genieten!

Om 10 uur was ik eindelijk goed schoon! Thuis aangekomen vertelt me tante dat Meryam mijn nicht dus niet meer kan opstaan omdat jullie teveel hebben gelopen! Hahahah ik liep naar haar toe en zei Gekkerd je kon toch veel lopen? Het was toch geen probleem voor jou? Nouw gaf ze aan “ Ik wist niet dat je zo veel kon lopen!!!!’’ Hahaha die nicht van me heeft de rest van de dag in bed gelegen ahahaahah! Zij gaat niet meer mee!

Heb wat ontbeten en ben weer terug me bedje in gedoken. Rond een uur of 1 werd ik wakker. Even niets nuttend op de bank gehangen rond een uur of 5 wat gegeten en daarna naar Opa geweest.
Opa opa…! Opa is een toffe gozer hoor.. Als hij zin heeft :p Opa was niet erg lekker en dit was natuurlijk niet leuk om mee te maken… Als ik opa wil laten lache moet ik altijd iets minder respect hebben. Dus zeggen van ey opa ik zag dat de buurvrouw naar je keek en die zoon van haar keek naar mij echhhttt waar opa je zou em moeten slaan.. Dan lacht opa gelukkig wel een beetje. Na een paar uur met opa te hebben gezeten ben ik langs een tante geweest. Daar heb ik heel ff gezeten.
Rond een uur of 9 was ik thuis.

Weltruste en tot snel!