Souja de Flirtmajoor en de stomme Tandartsassisten - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu Souja de Flirtmajoor en de stomme Tandartsassisten - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu

Souja de Flirtmajoor en de stomme Tandartsassisten

Door: meryaminmarokko

Blijf op de hoogte en volg Meryam

27 September 2010 | Marokko, Kenitra

Weer om 6uur op! Jeppie! Uhm Uhm!
Ze halen hier het vuil elke dag om 10 voor 6 op dus ja je bent al 10 minute van je slaap kwijt door de vrachtwagen!

Vandaag schijnt het zonnetje heerlijk! De lucht is zo blauw! Hebben jullie niet meer in Nederland he :P Ja Ja ik houd jullie wel in de gaten!

WTF is dat met het Kabinet? Rechts? Nederland? RECHTS? Echt Rutte1? Hmmm uhm mag ik straks nog wel Nederland in? Of hoe zit dat?

Vandaag heb ik een druk schema voor de boeg! Maandag en mijn collega’s van de buitendienst zijn terug… Volgende week is het dan zover en mag ik een keertje mee!
De voorschot moet geregeld worden, het hotel, vervoer…Poef je moet best veel doen! :S Hmmmm Kan iemand anders dat niet voor me regelen?! Ja ja begin een echte Marokkaan te worden! ZO LUI ALS IK WEET NIET WAT!

Vandaag veel dossier behandelt! Jeetje wat kun je nog veel voor de oudere betekenen in deze wereld. En wat zijn ze je dankbaar als jij even en kruisje zet en een stempel. Je wordt de lucht in geprezen en krijgt wel duizendmaal Sokran te horen!

Oh ja ben ook iedereens dochter… Zoals mijn moeder iedereens tante is! Elke man of vrouw noemt me benti (dochter in het arabisch!) hahah wel grappig! Mama ik ben jou dochter…Zeg ik ook altijd in mijn hoofd tegen ze! :P

Een oudere man, Meneer Souja, heeft jaren in Rotterdam gewoond. Echt een flirtmajoor!
Deze wou heel graag naar mijn vader in Nederland. Hij zou dan olijvenolie, olijven en heel veel lekkere dingen vanuit Marokko brengen. Ik zeg dat mag u doen maar waar hij woont weet ik niet. Hij begint te lachen en zegt dan ga ik naar je moeder. Meneer wou niet weg en zat er dacht ik zeker nog een half uur te drammen om mijn adres in Nederland. Uiteindelijk had meneer de hint door. Meneer heeft al 3 vrouwen, zou ik nummer 4 worden vroegen mijn collega’s! Hahaha grapjassen!
Oh ja meneer eiste dat ik zijn dossier voortaan in behandeling nam en niet de andere…! Is het niet een schatje! Ik heb mijn eerste fan al binne!

Om 4 uur was de dag alweer om en ging ik naar de tandarts… Uhm zo makkelijk ging het niet voor alle duidelijkheid..! Zoals we zeggen Makkelijker gezegd dan gedaan! IK HEB ANDERHALF UUR GEZOCHT NAAR DE TANDARTS! Is toch niet te geloven! Ik dacht heb tot half 7 dus ja ik ga lopen. Nouw ik kwam al heel snel bij de straat Moulay Sliman. Dit was wel makkelijk. Nouw appartement nummertje 3… Ke appartement 1 yes we zijn er bijna 4 Hmmm…. Ff terug lopen… ke weer 1… Hm andere kant misschien? Verder op beneden dan? Ke vragen deze aardige meneer hier. Nee NOOIT van gehoord (Uiteindelijk zat de tandarts 2 deuren vederop! :@) Hmmm ke weer naar boven nee omdraaien heeeee Appartement 2 en waar is 3…. Na een anderhalf uur lopen, een fles water, 3 dokterspraktijken, 4 cafes en wel 7 mensen en politieagenten verder WAS IK ER EINDELIJK! Jeppie!

Bij de tandarts assistente vertelde ik dat ik graag geholpen zou willen worden. Ja Ja druk is het niet over een 15 minuten ben je aan de beurt… Had geen zin om te wachten nee echt een kwartier! Ke 6uur nog niet geholpen. Dan maar een afspraak maken voor morgen. Assistente vraagt ineens uhm lief of ik mijn mond wil open doen. Hmmm ziet er goed uit ik zou zeggen je hoeft niet te gaan hoor. Zonde van je geld! Uhm HALLO IK HEB PIJN WAT IS DAT DAN? Zegt ze heel droog ga naar een oorarts want ik kan zo zien je hebt niets! Ke ik vroeg haar heeft u röntgen-ogen?
Uhm nee mevrouw… Ke shut the piep op en geef me een afspraak!
Oeeff sommige assistents!

Eindelijk kon de deur uit met een afspraak!

Uber luxe een taxi gepakt en die heeft me afgezet bij het station. De trein stond al gereed! RENNEN! (Oh ja rennen voor de trein in Marokko… DAT DOEN ZE NIET!!) Ik ha gewoon geen zin om nog een 15 minuten te wachten! Poef poef! Zit in de trein…! Beter gezegd sta in de trein erg druk om half 7 iedereen is vrij!

Na weer een half uur in de trein en een 20minute lopen kom ik thuis..! Lekekr ff gebabbeld met tante…Was namelijk beetje chaggie dat ik laat thuis was..! Vind het maar eng dat ik met mijn paspoort rond zeul nu ivm de dokter! Haah die tante van me he! Maak je niet druk loop stage bij de ambassade mocht ik em kwijt zijn kan ik altijd een nieuwe late maken!

Ben best zenuwachtig morgen voor de tandarts…! Lets hope its nothing!

Mis jullie allemaal! STUK voor STUK!

Kus,
De neppe Marokkaan die een echt Marokkaan begint te worden!

• 29 September 2010 - 19:29

Dennis:

Zou maar beter je best doen anders mag je inderdaad niet meer terugkomen :P pff al dat overgedreven gedoe met wilders, als je wilt bezuinigen heb je toch rechts nodig.

Wordt spannend met je tand, maar wat de asistente zegt is niet zo dom hoor. er loopt daar een zenuw van je kaak naar je oor. succes iig en deze keer sneller binnen hahah

• 30 September 2010 - 07:47

Je Broer:

zie je.. ik had je kaal moeten scheren... dan had je geen last van rokkejagers... :S

• 30 September 2010 - 08:28

Meryam:

@ Dennis

Ik MOET HEEL HARD mn best doen hahaha!

Bezuinige... Straks mag ik mijn stage niet eens afmake! Hij wil namelijk dat wij ook weg gaan...! Dus Den wees ff lief en vraag Wilders te wachten met regeren tot februari als ik terug ben!

Heel veel groetjes!
    Ook aan pa,ma,pat en Mar!!!

@ Je broer (UHM ZOU JE WILLEN!)

Ja...waarom HEB JE DAT NIET GEDAAN!!!
    Moet je nagaan ik had toen zelfs me haar in een knot...Wat zou er gebeurd zijn als ik me haar los had!! :S