Boycot aan de Wisdom Teeths!!!!! - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu Boycot aan de Wisdom Teeths!!!!! - Reisverslag uit Kenitra, Marokko van Meryam Itta - WaarBenJij.nu

Boycot aan de Wisdom Teeths!!!!!

Door: meryaminmarokko

Blijf op de hoogte en volg Meryam

28 September 2010 | Marokko, Kenitra

Vandaag begon me dag al slecht… Last van buikpijn!
Voelde me moe en had oh zo een zin om uit te slapen en daarna naar het strand te gaan. Gewoon even geen stage, geen Nederlandse Ambassade, geen gillende troela’s in de trein… Niets om 6uur op staan… Ag ja! Als je een tante zoals de mijne hebt staat ze gewoon naast je bed als jij de wekker op snooze zet! Ik hou ook van u tante…!

Eenmaal me bedje uit. Lekker gedoucht en een snelle hap en hop de deur uit richting de trein. In de trein was het erg koud… dat noemen ze AIRCO in de uber uhm treinen van Marokko. Je tenen vriezen af! In de trein zaten weer de 3 dames die alleen maar Frans aan het piepen waren en maar niet hun PIEP konden houden! Geweldig zo een ochtend.

In Rabat word ik aangesproken door een vent: ‘’Mag ik wat vragen?’’ Ik: ‘’Nee, werk niet met het ONCF en daar loopt een meneer waaraan je je vraag kan stellen!’’
Vent zegt:’’Nee is een persoonlijke vraag.’’ Ik:’’ Ik benantwoord geen persoonlijke vragen.” Vent: Pakt mijn hand en zegt: ‘’Je bent echt mooi en wil je leren kennen.’’ Ik: ‘’Het is half 8 in de ochtend DUDE! Rot op en laat me met rust anders roep ik e politie verderop!’’ Ineens was ik niet meer mooi en was ik een trut! Heerlijk de ochtend kan niet beter gaan!

Nou eindelijk frisse lucht lekker een half uurtje lopen naar stage. Wordt ik achtervolgd door een andere vent! Eerlijk krijg niet snel kippevel…maar dit was eng! Gelukkig zag hij dat ik het door had en liep hij de andere kant op…. Hmmm hoe bedoel je een rare stomme dag! Zal er iets gebeuren dacht ik continu!

Op de ambassade gebeurde er gelukkig niets raars…Het was lekker rustig. Af en toe een klant, een belletje of een fax.

Vandaag had ik om 5uur een afspraak bij de tandarts. Laten we eens kijken of het vandaag wel goed gaat en of de assistente wel lief is! Vandaag kon ik het makkelijk vinden na de doolhof van gistere! En natuurlijk kan ik het vinden hebben er gisteren een anderhalf uur over gedaan!
Dus bij de lieve tandarts mocht ik komen zitten en vertellen wat mijn probleem was! Ik deed net als of ik niet bij een andere tandarts was gewees.
( Snelle flashback: De tandarts vertelde me dat mijn tandvlees ontstoken is. Kreeg medicijnen ervoor. Van de medicijnen werd ik ziek (Ik ben al niet een grote fan van medicijnen.) ik stopte ermee en wachtte het af.)
Ik vertelde dat mijn linkerkant erg zeer doet en dat ik denk dat het ontstoken is. Ging zitten de lieve tandarts vertelde me dat er niets is ook geen gaatje te vinden!
Ik was blij maar ook weer niet. Maar oh zo lieve tandarts WTF is dan het probleem?
Tandarts maakt foto s en ziet nog een inie minie klein stukje verstandskies zitten. Ja dat klopt meneer de lieve tandarts die zit dichtbij de zenuw en die hebben ze gebroken omdat ze geen risico s willen nemen.
Hij adviseert me naar een specialist te gaan. Weer terug op de kantoorstoel van de oh zo lieve tandarts geef ik aan dat ik bij een ander ben geweest en dat hij me (de flashback) vertelde. Ook gaf ik aan hoe komt het dat mijn wang DIK wordt en dan weer niet.
De oh zo lieve tandarts werd voor mij EEN DUIVEL! De oh zo Duivelse tandarts zegt : Meryam, wat je me nu vertelt, dat je wang dik wordt, is alles wat ik nodig heb. Ik kan je verzekeren als je bij de specialist bent geweest voor je zenuw dat hij je zal doorverwijzen naar het ziekenhuis om je inie minie klein stukje verstandkies eruit te laten halen.Operatief.’’
Ik was geschokkeerd! WAT ALWEER DIE SHIT WISDOMTEETHS AGIAN! THE (@*$$* BASTERDS!

Ik vroeg de assistente wat ze me zou adviseren na haar geweldige advies van gistere! DUSSSSSSSSS!!!!! Die had ff niets te zeggen! BIATCH! Iel!
Eenmaal buiten heb ik mama jankend opgebeld! (Had ik niet moeten doen!) Had zelf een hartaanval en bezorgde mama ook een hartaanval! Nogmaals SORRY mama!
Nadat ik mijn moeder een hartaanval bezorgde besloot ik pas morgen de fotos van mijn kaak te laten maken en ook pas morgen de specialist te bellen. Had even nergens zin in.
Ben in Rabat wezen rondlopen. Ik heb denk ik wel een uur gelopen gewoon ff iets anders dan meteen naar huis!

Ik pakte om half 7 de trein en was om 7.15u thuis. Heb even wat gegeten. Even een zen momentje!

Nu lig ik in bed en wil ik lekker slapen en niet denken aan het feit dat ik misschien wel geopereerd moet worden. En dat ik dan minstens een week stage zal missen, waardoor ik nog meer vrijdagen moet stage lopen, waardoor ik minder vrij ben en misschien kan ik niet veel vrij nemen voor mijn kies en gaat het mis en kom ik nog later dan februari aan op school… SHIT STOP!!!
Ik opereer gewoon niet! Hm

Wisdom teeth en maar denken dat je ervan af bent als je ze hebt laten verwijderen… Niet eens laten trekken nee operatief laten verwijderen bij een PIEP Kaakchirurg!

Ag ja mijn leven draait nu even om de Wisdom Teeth!

Truste…

• 29 September 2010 - 17:14

Haliem:

hahaha, ohw chat toch

wat maak jij weer veel mee en dat terwijl je nog maar een paar weken daar bent.
    ik ben benieuwd over 5 maanden dan heb je een hele levens ervaring erbij met alle belevenissen die jij hebt mee gemaakt.

ohwja moet ik als verpleegkundige nou echt een bijna afgestudeerde rechtenstudent erop wijzen dat je in verslagen geen namen mag noemen wegens privacy recht ;)

whahahahaha lekker ding dat je er bent.

als ik zo alles van je lees dan lijkt het net of ik ook weer in marokko ben.. sommige dingen herken ik zo erg, niet normaal.
    maar wat balen van je kies op dat punt hoop je denk ik alleen maar dat je toch maar even in nederland was met alle specialisaties hiero op tandarts gebied.

en als je nog eens achtervolgt wordt.. ren dan hard weg want wil wel dat je nog thuis komt hahaha.

en bang voor bergbewoners? haha ohw my god. ze zijn wat primitiever maar wel lief hoor! ( jaa hier spreekt iemand uit ervaring wiens familie oorspronkelijk uit de bergen komt!)

meis ik mis je en hoop dat je nog veel meer leuke belevenissen mee maak.

Lief Bslema en geniet..
    Liefs Haliem

• 29 September 2010 - 19:35

Dennis:

Jeetje dat is minder en dan een onsteking in je kies bij wat 45 graden, heerlijk. Beterschap!

Ps> even over die trein die je neemt iedere ochtend hoe groot is dat ding_ Dat je iedere keer met de zelfde mutsen in de trein zit:P

• 29 September 2010 - 19:41

Rocio:

Mijn god Merrr je bent gek ahwahahah je arme moeder hartaanval bezorgen. Hopelijk gaat t wat beter lieverd. OMG ik heb zoveel te bespreken echt hesptalk
    :( habibi mis je echt!!
    Dikke knuffel en dikke zoen vanuit het oh zo warme Nederland...haha XXX

• 29 September 2010 - 20:48

Je Bruur:

vandaag heb ik niks gedaan

• 30 September 2010 - 08:38

@ Halima

Hahahah ik denk dat ik over 5 maanden een levenservaring mee terugneem van 10 jaar...;)

Hahahah wie zegt dat dat de gehele naam is.... Ben niet dom :P Hahahahah Dimme he verpleegkundige... Niet stoer doen nu je je diploma hebt hahah!

Daarom plaats ik ook mijn verhalen... zo neem ik iedereen ff mee naar Marokko en laat ik niemand achter!! Ben zooooo lief haha! (A)

De specialisten zijn goed. Ik ga naar dokters die met Agis Zorgverzekering werken. Dus ik ben verzekerd van het feit dat ik niet naar een slachthuis ga... Het is gewoon stage. Het is moeilijk om vrij te nemen en geopereerd te worden!

Ja hard wegrennen... En als hij me volgt dan maar toch de trucjes gebruiken die Jean claud van Damme me heeft geleerd?

Ben niet bang...Gewoon vind het spannend of toch bang? hmmm

Mis je ook tutje!!! Snel weer aan de Utregse gracht ete als ik er ben!

Groetjes thuis en aan Kev!
    Kus

• 30 September 2010 - 08:42

@ Rocio

Ja sorry! Moest mama bellen... Voelde me cht weer ff een klein kind en wist dat ik nu niet naar maam kon rennen! Zo kut...!

TELL ME!! Lang leven de email, facebook, waarbenjij.nu en msn! En oh ja WEBMAIL! :P

Ik mis jou ook... Alleen maar tijd voor een Hesptalk? NOG MEER DAN DAT Een starbucks Cappo een broodje zalm en roomkaas op school enz enz enz! hahah

Hele dikke kus uit het HEERLIJK WARME (25 graden) Marokko!

• 30 September 2010 - 08:44

@ Dennis

Ja.. echt een onsteking is het weer niet. Dat inie minie stukje speelt tegen mijn zenuw aan en moet er nu uit gehaald worden...

Kan Mar. zich niet ff specialiseren in tandzenuwstelsel iets dat ik bij haar langs kan gaan... zij zal zeker lief zijn voor me!!!!

De trein is uber lang en is een dubbeldekker Den!
    Hoe deze dames het elke keer weer flikken om in de zelfde coupe te komen zitten met mij :S IS EEN RAADSEL!

(Vandaag zaten ze een xtje niet naast me WAT EEN RUST HALLELUJA!)

Kus

Ilona:

nou mer,

zou zeggen:
    KLAAG ZE AAN. haha
    nee, maar lief, ik hoop dat de pijn snel een beetje minder wordt.
    xx

• 01 Oktober 2010 - 13:16

Meryam :

@ Ilona

Ze aanklage... kan jij dat niet doen :P hahahahahah

Mis je schat!

• 08 Oktober 2010 - 16:18

Yvonne Schotten:

Hallo lieve schat.

Het zit je niet mee.
    Moet je niet in Nederland elke keer naar het ziekenhuis. Moet je nu in Marokko weer geopereerd worden. Maar jij bent een grote meid dus dat komt wel weer goed. En er gaan zeker nog leuke dagen komen.
    Groetjes en ik denk aan je. Dikke kus.

• 23 December 2010 - 12:26

Renske Stap:

Ik fietste een ochtend om 7.15!!! naar kantoor en toen reed er langzaam een auto naast me. Omdat het een één richting verkeersweg was reed ik gewoon rechts ( er is links verkeer in Suriname) en die bestuurder hangt uit z'n raampje en zegt: ' mag ik je bellen vanmiddag?' ik dacht, he wat krijgen we nou? en zeg ' doen maar niet' . Maar mijn dag kon niet meer stuk!