Nederland naar Marokko hale!
Door: meryaminmarokko
Blijf op de hoogte en volg Meryam
15 November 2010 | Marokko, Rabat
Helloowwww friends!
Missed me yet?!
Tijdje geleden weer he! Ja ik weet moet me schamen…maar ey jullie schrijven ook geen verhale!
Ag ja vandaag is het weer heerlijk weer in Rabat! En vandaag is mijn beste vriend uit Nederland AANWEZIG in Marokko!!
Vandaag vooral bezig geweest met de laatste dingetjes regelen voor school… Ik probeer alles af te hebben voordat mijn vriendinnetjes komen ;) Het is al bijna zover!!! Kan me geluk niet op!
Na veel dingen te hebben geschreven… plan van aanpak, leerdoelen EN een logboek…ga ik lekker naar Hamam en neem ik de hele middag vrij! Lekker op de bank met mijn lappie en stapel dvd’s die ik gekocht heb bij zo een gozer… Hopen dat ze het doen! Gelukkig ze doen het ook! Jeppie…there we gooooo!
Rond een uur of 5 ga ik naar Lagare Sale Ville en kom ik mijn beste vriend tegen…Zo raar om nu alleen maar Nederlands te lullen hahaha! Wat heb ik em gemist!
Die sukkel heeft meteen al iets stuk gemaakt aan de auto… Moet dat natuurlijk gefixt worden… Daar sta je dan een uur lang bij bezine station Shell!
We rijden wat rond…en nu wijs ik die sukkel de weg…terwijl hij opgegroeid s in Rabat! 1 woord GEWELDIG!!!
We rijden naar de kanaal toe die Sale en Rabat scheiden we gaan zitten in een cafeetje en gaan wat eten… Er zitten allemaal stelletjes in het cafe. Komen wij 2 vrienden binnen lopen zetten de boel op stelten en lopen weer weg net alsof er niets aan de hand is hahaha! Die mensen weten niet of we lovers of vrienden zijn hahhahah en natuurlijk lulde we alleen maar Nederlands hahaahha!
Wordt netjes thuis afgezet..
Het is nu alweer 9 uur!! Shit moet nog naar Kenitra…Morgen is het schapenfeest en heb me tante beloofd er te zijn!
Snel weer een taxi gepakt naar Sale Ville en dan meteen weer de trein richting Kenitra.
Station Kenitra IS BOMB VOL!! Alleemaal mannetjes en vrouwtjes in blauwe pakken, licht blauwe blousejes en donkerblauwe stropdassen….! Dit zijn nou de studentjes van de politieacademie! Ai ai ai ai! Hahahahah Ja sorry zwak voor mannen in pak! :P
Om 10 uur loop ik bij tante binnen en ga meteen slapen!
Kousje!
Missed me yet?!
Wordt netjes thuis afgezet..
Om 10 uur loop ik bij tante binnen en ga meteen slapen!
Kousje!